Под председателството на заместник-областния управител Стефан Димитров в Областна администрация

...
Под председателството на заместник-областния управител Стефан Димитров в Областна администрация
Коментари Харесай

Пускат автобуси по линия Брацигово – Равногор

Под председателството на заместник-областния шеф Стефан Димитров в Областна администрация Пазарджик се организира съвещание на Областната комисия по превоз. Членовете на комисията разгледаха и утвърдиха предложение от община Брацигово за разкриване на нова автобусна линия Брацигово – Равногор (през Пещера).  

Новото маршрутно разписание е с часове на придвижване от Брацигово в 17:00 часа и от Равногор в 08:00 часа и ще се изпълнява  в дните понеделник и петък.

Одобреното от комисията предложение е одобрено от регионалния шеф Валентина Кайтазова и предоставено на заинтригуваните общини. Предстои община Брацигово да разпореди разписанието за осъществяване от транспортьор.

През м. септември 122-ма поданици на село Равногор подадоха подписка с молба до Областния шеф в най-кратки периоди казусът с неналичието на публичен превоз да бъде решен. Селото е ситуирано на 1350 м. надморска височина в Родопите. Населението е най-вече от възрастни хора, които са изолирани от Областния и Общинския център, публичен превоз няма от 2010 година В писмото си локалните поданици упорстват да бъде обезпечен микробус до Общинския център – Брацигово и град Пещера най-малко два пъти в седмицата – заран и вечер.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР