Под предлог, че се извършва инвентаризация на зърно в зърнобаза

...
Под предлог, че се извършва инвентаризация на зърно в зърнобаза
Коментари Харесай

Блокираха голяма зърнобаза в Бургаско, спряха товаренето на кораб!

Под претекст, че се прави инвентаризация на зърно в зърнобаза " Севан ", която се намира  в село Свобода, община Камено, нощес са били запечатани складовете на сдружението, настояват в писмо до медиите от сдружението.  От там се жалват, че макар приключването на инспекцията са били блокирани десетки транспортни средства. Това пречило за плануваното товарене на транспортен съд, който стоял на пристан на пристанището в Бургас.

" Това е поредна инвентаризация в границите на седмица. Наличността на зърното в складовете на сдружението е открита от чиновници на Агенцията по зърното.  Считаме, че инспекцията не е обвързвана с определяне на данъчни отговорности, а с определяне на наличия на зърно, по отношение на препятстване на търговски покупко-продажби на сдружението ", оповестиха до медиите от   " Севан ".

От сдружението прибавят, че инвентаризацията е завършила тази заран при цялостно подпомагане от тяхна стана, само че все пак и макар уверението, че ще им се позволи товарене на транспортен съд, който се намира на пристанище Бургас, без каквато и да е заповед или документално пояснение, са били блокирани десетки транспортни средства.  Дейността на сдружението и достъпът до складовата им база в Свобода са били блокирани без каквато и да е заповед и без изтъкване на причина за това. " В момента товарим транспортен съд с пшеница в осъществяване на търговски контракт, който е регистриран в Бургаската комерсиално – промишлена палата. Корабът стои на пристан и престоят му носи загуби за фирата. Неустойките, които поносим за престой на транспортен съд за в размер на 30 000 $ дневно ", жалват се от " Севан ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР