Под мотото Магията на специалните моменти: Вълшебна Коледа“ Lidl вече

...
Под мотото Магията на специалните моменти: Вълшебна Коледа“ Lidl вече
Коментари Харесай

Lidl предлага близо 800 продукта за Коледа

Под мотото „ Магията на специфичните моменти: Вълшебна Коледа “ Lidl към този момент предлага на своите клиенти близо 800 определени и качествени продукта за декемврийските празници. Потребителите могат да създадат своя избор както за менюто в дните към Рождество Христово, по този начин и за организацията на още по-уютни и усмихнати дни с коледните украшения, облекла и дървени играчки.

 

Любимите на всички марки Favorina и Deluxe също се завръщат във всички 120 Lidl магазина в страната – сигурен симптом за наближаващите празници. Двете серии събират в себе си палитра от сладки и солени усети, които непосредствено препращат в света на Коледа и фамилния уют.

 

От серията Deluxe потребителите могат да се насладят на гурме оферти като стек от жълтоперест звук, хайвер от дива сьомга, свеж гюбек с трюфели, дивечова луканка и горгонзола с шамфъстък. За да бъдат още по-сладки споделените мигове със фамилията и приятелите, клиентите на веригата ще открият благоуханен коледен чай, портокалови медальони и крем от кестени.

 

По празниците и дребни, и огромни могат да се поглезят и с обичани Favorina артикули като коледен щолен, марципан с шоколад и нуга, джинджифилови сладки и разнообразни типове панетоне. За по-нетърпеливите има коледни календари, с които отброяването на дните до Коледа се трансформират в сладки вълшебни мигове.

И тъй като Коледата няма да е същинска без усмивките на най-малките, в Lidl елементарно и комфортно всеки всеки може да набави и подаръците за децата. Веригата предлага богат избор от дървени играчки Playtime Junior и разнообразни оферти за коледни дарове, които също ще се появят по рафтовете в определени седмици от празничния сезон.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР