Под егидата на PSA старият немски автопроизводител продължава да вдига обороти. Скоро

...
Под егидата на PSA старият немски
автопроизводител продължава да вдига
обороти. Скоро
Коментари Харесай

Новостите които очакваме от Opel - електрическа Corsa, първи хибриден кросовър и още...

Под егидата на PSA остарелият немски автопроизводител продължава да вдига обороти. Скоро ще стане както никога досега актуален и към 2024-а година ще има в гамата си осем нови и обновени модела, всеки от които ще бъде електрифициран.

Главните особености на новите модели ще са неповторимите нов външен дизайн и функционалният интериор, в който компания ще резервира обичайните и по-удобни аналогови принадлежности за управление вместо да разпорежда всичките функции на сензорни екрани.

Новата Opel Corsa ще се появи следващата година и ще е първият електрически автомобил на марката. В края на 2019-а година идва и рестилирата Insignia. Традиционно автомобилът ще има друга външна сметлинна оптика и нови брони. В 2020-а ще забележим хибридният вид на кросовъра Opel Grandland X.

По същото време ще забележим и новото поколение на известния модел кросовър Opel Mokka X. Малко по-късно ще бъде представен и нов стилен кросовър, вдъхновен от концепта GT X Experimental. Този модел ще е е хибриден или напълно електрически. В 2021-а се чака и появата на най-големият SUV на марката, който ще е увеличен седемместен вид на модела Grandland X.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР