Почти всяка известна личност в България е обект на измама.Хилда

...
Почти всяка известна личност в България е обект на измама.Хилда
Коментари Харесай

Хилда Казасян понесе тежък удар

Почти всяка известна персона в България е обект на машинация.

Хилда Казасян стана жертва на доста нагла машинация, поради която й се наложи да понесе много неприятности.

Освен това нейни близки доста се стреснаха, щом схванаха, че тя страда от сериозен здравословен проблем.

Певицата, която постоянно пръска сексапил и усмивки в качеството си на жури във всички сезони до момента на " Като две капки вода ", признава във видео, че дълго време е страдала от гъбички по краката, съпроводени от мощен сърбеж и неприятна миризма.

В първия миг може и да й повярвате, само че при по-внимателно вглеждане ще забележите, че в действителност дъщерята на Вили Казасян не приказва въобще по тази тематика, съобщи Блиц.

Клипът се оказва от по този начин наречените " дийп фалшив "  фалшификати, основани посредством изкуствен интелект, който генерира видео и глас. Всъщност, Хилда е следващата, а евентуално няма да е и последната, жертва на опциите на изкуствения разсъдък, който навлиза с доста плашещи темпове в всекидневието ни.

От фалшив клипа излиза наяве, че Хилда Казасян популяризира съответен артикул, с помощта на който се е справила с казуса си и дори освен това - поради който дори е рискувала, както излиза наяве от информацията, да се окаже в инвалидна количка.

Измамата е забележима от самото начало, защото видеото е с много лошо качество, проличава, че гласът е преработен и не подхожда доста на този, който има Хилда Казасян, също така някои от думите са изречени неверно, което не е особено въобще за нея. Да не приказваме, че има осезаемо разминаване сред изречените думи и мърдането на устните.

Изкуственият разсъдък към момента е забележим, само че трендовете са всички неточности, които го уличават, да бъдат свеждани с течение на времето до най-малко или въобще да ги няма, което основава занапред страхотни проблеми.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР