По обвинителен акт на Софийска градска прокуратура (СГП) Стефан Василев

...
По обвинителен акт на Софийска градска прокуратура (СГП) Стефан Василев
Коментари Харесай

Прокуратурата наложи 8 години затвор на мъж, нападнал с нож свой познат в София

По обвинителен акт на Софийска градска прокуратура (СГП) Стефан Василев е дефинитивно приет за отговорен за нападението на негов прочут в София, като му е наложено наказване 8 години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим на изтърпяване на наказването. Това предават от 24часа.

На 13 август 2022 година към 1.30 ч. на ул. " Христо Станишев " подсъдимият е направил опит да убие различен жител, Иван Петров, като му нанесъл прободно-порезни рани с нож. Пострадалият е бил откаран в УМБАЛСМ " Пирогов " , където му е оказана своевременна здравна помощ.

Разследването е извършено от Второ районно управление (на МВР) - Столична дирекция на вътрешните работи, а обвинителният акт е импортиран от СГП в Софийски градски съд на 3 април 2024 година

След извършено кратко правосъдно разследване, при което подсъдимият е признал напълно обстоятелствата по обвиняването, с Присъда № 87 от 18.05.2023 година той е приет за отговорен. Присъдата е доказана с Решение № 398/20.11.2023 година на Софийски апелативен.

Решението на Върховния касационен съд е дефинитивно. Предприети са дейности от страна на СГП по привеждане в осъществяване на наложеното наказване.
 Нападнаха с нож жена в столичния квартал Обновена
Нападнаха с нож жена в столичния квартал " Надежда "

Пострадалата е превозена в " Пиррогов "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР