Почти всички партии призоваваха служебното правителство да не внася проектобюджети

...
Почти всички партии призоваваха служебното правителство да не внася проектобюджети
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Българските граждани няма да бъдат на студено и тъмно през тази зима

Почти всички партии призоваваха служебното държавно управление да не внася проектобюджети за НЗОК, ДОО и държавен бюджет. Много бърза промяна имаше след изборите. Видя се, че няма парламентарно обединяване към това Народно заседание посредством бюджета на страната да дефинира политиките, които да следва. Започна се да се е пее друга ария. Това сподели служебният министър председател Гълъб Донев от парламентарната естрада към депутатите, които дебатират удължаването на Бюджет 2022 година за идната година.

„ Удобно е да се нападна служебното държавно управление в миг, когато прави всичко допустимо, с цел да минимизира резултатите от рецесиите, в които завари страната на 2 август т.г. “, сподели още Донев.

„ Български жители, вие няма да бъдете на студено и мрачно през тази зима, тъй като това го подсигурява служебното държавно управление с договорите за доставки, които провежда, транспарантни търгове за доставките на газ, цената на газа беше понижена и българските консуматори, както битовите, по този начин и бизнесът, употребяват най-евтиният газ в Европа. Служебното държавно управление завари голям брой от рецесии. Разрешихме всички рецесии и проблеми, които бяха заварени - галопираща инфлация, газовата рецесия “, уточни Донев.

" Този парламент има задачата да сформира постоянен кабинет, да покаже на българските жители по какъв начин ще ги пази от галопиращата инфлация и геополитическите опасности ", разяснява още Донев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР