Имате отговорната мисия да развиете и запазите духовните ценности на

...
Имате отговорната мисия да развиете и запазите духовните ценности на
Коментари Харесай

Димитър Главчев към учителите: Имате мисията да запазите ценностите на нацията

" Имате виновната задача да развиете и запазите духовните полезности на нацията ни. Вие сте висша мощ, която тегли обществото напред, създавате доверие сред хората и сред общостите, доверие към българската страна и институциите ". Това се споделя в приветствено слово на служебния министър председател и външен министър Димитър Главчев, прочетено по време на връчването на премиите на 27-ия Национален конкурс „ Учител на годината “, проведен от Синдиката на българските учители.

" Българското обучение следва своята вековна традиция, обезпечаване на високо качество на подготовката на всяко дете и възпитаник в сходство с възрастта, потребностите, качествата и ползите му ", се показва в словото на премиера.

В текста се споделя още, че през днешния ден всички отдаваме чест и самопризнание на учителите, които посредством своя труд се пробват да вършат живота по-добър, да дават на децата това, което по-възрастните, знаещите и можещите би трябвало да им дадем – традициите, полезностите, знанията и уменията, нужни, с цел да се оправят в живота.

" Надявам се, че ще продължите да насърчавате младежите, порива, силата, жаждата им за развиване ", споделя още Главчев, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР