Почти всички от нас знаят кои храни помагат за по-добър

...
Почти всички от нас знаят кои храни помагат за по-добър
Коментари Харесай

Никога не яжте тези храни преди секс, после може да стане страшно

Почти всички от нас знаят кои храни оказват помощ за по-добър секс, само че ето тези неща никога не би трябвало да ядем преди този момент. Според учените извънредно нездравословни за положителния секс са пържените картофи, броколи, мента, сладки неща и енергийни питиета.
Експерти са анализирали дейностите на храната върху организма на индивида и са съставили лист на тези артикули, които не трябва да използваме преди секс. В черния лист са всички неща от бързото хранене, ментол и зеле.
Брюкселското зеле, както и броколите, набъбват в организма благодарение на бактерия, освобождаваща метан и това води до отичане на стомаха.
Пържените картофи и другите вкуснотии от бързото хранене съдържат доста висок гликемичен показател, което освобождава сила прекомерно бързо. В началото идва възприятие за задоволеност, само че то бързо изчезва и идва гладът.
Съдържащата се в сладките храни захар води до рухване на равнището на ендорфините, а по-късно бързо настъпват апетит и отмалялост.
Ако употребявате артикули със наличие на ментол, би трябвало да знаете, че те водят до понижаване равнището на тестостерон. А пък желаната от някои ментова дъвка за добър мирис вкарва въздух в стомаха при дъвченето, което води до газове…. а никой не ги желае в леглото по време на секс, нали?!
Енергийните питиета пък потискат половото предпочитание поради съдържащият се в тях хинин.
Затова и учените поучават преди секс да пиете единствено малко вода или пък чаша вино.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР