Почти всички маски паднаха. Очевидна е маската на президента ,

...
Почти всички маски паднаха. Очевидна е маската на президента ,
Коментари Харесай

Министър Събев разкри кога е настъпил разрива с президента и обяви: В последните дни Радев говори синхронизирано с ГЕРБ

Почти всички маски паднаха. Очевидна е маската на президента, явна е маската на Има Такъв Народ. Когато водихме предизборната акция с президента, аз имах вяра, че той ще бъде този стабилизиращ фактор, когато стартираме да вършим смяната. Беше ясно, че ще настъпим ползи и чакахме президентът да поддържа смяната. Разривът настъпи, когато започнахме измененията в газовите сдружения. Аз се шокирах от унизителното отношение на президента към институцията Министерски съвет, след случая на 3 март, когато замерваха с топки Кирил Петков, НСО не реагира, а президентът сподели, че НСО не е длъжна да рине сняг.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 244
Това съобщи в предаването " На фокус " по NOVA министърът на превоза. 

" Когато има война покрай нас, се чака да има стабилизираща позиция на президента. Вместо това той единствено нападна държавното управление от някое село. Интересното е, че президентът и започнаха да приказват в синхрон в последните дни. Това също го приписвам на измененията, които започнахме в газовия бранш. Ние не сме излъгали хората, тъй като това, което сме дали обещание, го вършим. Ествено, че държавното управление не е безгрешно, само че продължаваме да се борим ", добави той.

" Аз съм почитател на възгледа за непрекъснатия блян за по-добър живот на хората. Този развой няма начало и край. На последните избори хората ясно обявиха, че към този момент желаят да живеят в естествена страна. Този развой е почнал и необратим, без значение дали ние ще сме на власт. Следващата седмица могат да се случат неща, които да върнат България години обратно. Аз считам, че държавното управление има всички шансове да оцелее. Давам образец - стопанската система е врастеж. Промените стартират да се случват. Към момента опцията да мине вота е 60:40, само че ние ще продължим да се борим. Няма да вършим взаимни отстъпки и да сключваме покупко-продажби ", разяснява министърът идния избор на съмнение към кабинета.

" Последните 12 години е имало хора, които не са влагали произведните средства от страната за общото богатство на хората. Това са хората, които гласоподаваха за свалянето на Никола Минчев. Той е емблематичният образец. Ние ясно декларирахме, че няма да вършим покупко-продажби и да влизаме в сделки. Тези хора схванаха, че ние не се майтапим и ще спрем корупцията. Тогава те взеха решение да ни махнат ", разкри. 

" Промени в кабинета са безусловно допустимо, в това число и за премиера Кирил Петков. Аз напущам, когато Кирил и Асен към този момент не са сцената, тъй като моето заричане е към тях персонално, само че ще продължа да се боря с мафията. Аз съм оптимист и мисля, че родолюбието ще надделее в Народното събрание. Не мога да си показва по какъв начин можеш да гласуваш с " Възраждане ". Нашата съществена борба е нула приемливост към корупцията и господство на закона. Борисов споделяше доста неща последните 12 години и виждаме на какво състояние е страната. Той не ни е обвинил единствено за войната в Украйна. Борисов остави страната в тези феодални зависимости, с неприятни пътища, неприятни лечебни заведения и неприятно обучение ", приключи транспортният министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР