Почти всички финансови кризи обикновено имат връзка и започват в

...
Почти всички финансови кризи обикновено имат връзка и започват в
Коментари Харесай

Топастролог посочи кога ще започне новата световна...

Почти всички финансови рецесии нормално имат връзка и стартират в Съединени американски щати, декларира украинският астролог Влад Рос. Според неговите думи, такива рецесии се случват постоянно през годините на най-ниската интензивност на Слънцето и в този момент наближаваме подобен интервал, оповестяват международните издания, представени от Блиц. " Пикът на понижението на слънчевата интензивност ще бъде в края на 2019 година и началото на 2020 година Цикълът на слънчевата интензивност е 11 години. Точно преди 11 години, през 2008 година, избухна последната огромна световна финансова рецесия. Процесът тогава стартира на 6 октомври, когато имаше назадничав Меркурий и доста планети бяха във Везни и Скорпион “, споделя Рос.

Астрологът напомня и за „ черния понеделник “ на 19 октомври 1987 година " Веднага откакто Меркурий стана назадничав, пазарите на скъпи бумаги се сринаха. И това също е бил интервал на ниска слънчева интензивност. 1997-1998 година също бяха интервал на ниска слънчева интензивност, като тогава източните пазари се сринаха. Основният удар падна върху Индонезия, Виетнам, Тайланд, Хонконг и така нататък “, изяснява специалистът.
" Тя към този момент стартира да понижава, само че ще стане най-малка през идната година. Това допуска, че неизбежно ще се сблъскаме с нова финансова рецесия. Обикновено рецесията стартира, когато планетите навлизат в знака на Скорпион - знак на опустошение, а Меркурий става назадничав на 31 октомври (Меркурий постоянно символизира финанси, скъпи книжа). Следователно, съгласно моите прогнози, нас ни чака " черен понеделник ", или " черен вторник " на 4 или 5 ноември. Именно в тези дни пазарите на скъпи бумаги могат да претърпят провал ", предсказва той. Според прогнозата на Рос, този път рецесията ще засегне Съединени американски щати в по-малка степен.


Астрологът Влад Рос

" Като цяло, Америка се раздрусва от рецесия един път на 22 години. Според моите прогнози, огромна рецесия ще има в Съединени американски щати през 2030-те години. В резултат на тази рецесия Съединени американски щати може да рухнат като съществена финансова система, а доларът може да се обезцени. Подобна сложна обстановка поражда на Изток всеки 20 години. Сатурн и Плутон се съединяват през ноември тази година в знака на Козирог, който е обвързван с Китай. Въз основа на това може да се предвижда, че в този миг пазарите ще се срутен на изток, най-вече в Китай.Така че американските наказания против Китай може да обиден цялата международна стопанска система и вълната на новата финансова рецесия ще стартира точно в Китай като ще се популяризира в целия свят. Сатурн е знак на заледяване, застой, Плутон е знак на международната обстановка ", отбелязва специалистът.

" Много валути ще се срутен. Като цяло през ноември тази година или през март 2020 година ще избухне нова финансова рецесия, която ще стартира от Китай. Пазарният провал в Китай може да се случи през втората половина на февруари и март, когато Меркурий ще стартира своето ретроградно придвижване. Така че, международната финансова рецесия е неизбежна ", обобщава астрологът Влад Рос.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР