Почти всички български деца, пострадали при вчерашната тежка катастрофа и

...
Почти всички български деца, пострадали при вчерашната тежка катастрофа и
Коментари Харесай

Нови разкрития за огнения ужас с българчета в Болоня, почти всички деца са изписани от болница, едно от тях обаче...

Почти всички български деца, потърпевши при вчерашната тежка злополука и последвал гърмеж на цистерна край италианския град Болоня, към този момент са изписани от болница. Едно момче пострада по-тежко при случая. То има пострадвания по долните крака и лекуването му ще продължи по-дълго. Настанено е в болница в Чезена, предава bTV. В региона на злополуката се оказаха възпитаници от професионалната гимназия по механотехника „ Владимир Комаров “ в Силистра.

7 деца от групата от 20 единайсетокласници пострадаха при гърмежа. Те отивали да си купят нещо от магазин наоколо, когато цистерната се взривява. Пострадали са от ударната вълна. Генералното ни консулство е в непрекъснат контакт с локалните полицейски управляващи и службата на гражданска отбрана, както и с болничните заведения, в които са настанени потърпевшите възпитаници. Мисията ни е в подготвеност да окаже и нужното подпомагане на място.

Български жители, които желаят да получат настояща информация или да подадат сигнал за техни близки, могат да го създадат на дежурния телефон за незабавни случаи на Генералното консулство: 00393337826043. При случая през вчерашния ден са починали минимум трима души, а други 70 бяха ранени. При детонацията и последвалия пожар се е срутила част от надлез. Множество хора са потърпевши от парчета и части стъкло от счупени прозорци на прилежащи здания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР