Почти три четвърти от младежите между 15 и 24 години

...
Почти три четвърти от младежите между 15 и 24 години
Коментари Харесай

75% от младежите нямат умения, необходими за започване на работа

Почти три четвърти от младежите сред 15 и 24 години в 92 страни с налични данни не са в положение да придобият уменията, нужни за претовареност, съгласно нов отчет, оповестен от Комисията по образованието и УНИЦЕФ преди Световния ден на младежките умения.

„ Възстановяване на ученето: В крайник ли са децата и младежите с развиването на умения? “ ()включва разбори на развиването на качества в ранна детска възраст, както и измежду деца от начални учебни заведения и младежи. Данните акцентират ниски равнища на умения измежду децата и младежите от всички възрастови групи, като за тези от страните с невисок приход е минимум евентуално да придобият уменията, нужни за разцвет, изключително в бъдещи благоприятни условия за претовареност, почтена работа и предприемачество.

„ Едно въодушевено, квалифицирано потомство от деца и младежи е сериозно значимо за просперитета, напредъка и триумфа на обществата и стопанските системи. Въпреки това болшинството деца и младежи по целия свят са провалени от просветителните си системи,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР