Почти шестима от всеки десетима американци смятат, че най-големият син

...
Почти шестима от всеки десетима американци смятат, че най-големият син
Коментари Харесай

Синът и зетят на Тръмп не е трябвало да се срещат с руската адвокатка според повечето американци

Почти шестима от всеки десетима американци считат, че най-големият наследник на американския президент Доналд Тръмп, Доналд Тръмп-младши, неговият шурей Джаред Къшнър и тогавашният началник на предизборния му щаб Пол Манафорт не е трябвало да се съгласяват да участват на среща през предишното лято с съветска адвокатка, която им предложила компрометираща информация за Хилари Клинтън. Това демонстрира ново изследване на СиЕнЕн.

 Срещата с съветската адвокатка е била единствено за осиновяванията, твърди Белият дом
Срещата с съветската адвокатка е била единствено за осиновяванията, твърди Белият дом

Но самият Тръмп разкрива, че главната цел е била информация против Клинтън

Повечето от американците, които не утвърждават срещата, са свързани с Демократическата партия, до момента в който републиканците са по-разделени по този въпрос, но множеството от тях одобряват срещата като изцяло законна.

Скандалната намира се е състояла в " Тръмп тауър " в Ню Йорк през юни 2016 година след замяна на имейли сред Тръмп-младши и музикалния продуцент Роб Голдстоун, който предложил на предизборния щаб на Тръмп инкриминираща информация за претендента за президент на демократите Хилари Клинтън, за която се твърди, че е пристигнала от съветски източници.

Къшнър и Манафорт също са участвали по време на диалозите, дружно с съветската адвокатка Наталия Веселницкая, за която се твърди, че е обвързвана с Кремъл.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР