Почти няма човек, който не се оплаква от тъмни кръгове

...
Почти няма човек, който не се оплаква от тъмни кръгове
Коментари Харесай

Как да премахнем тъмни кръгове под очите?

Почти няма човек, който не се оплаква от тъмни кръгове под очите и един път появили се, изисква време, до момента в който още веднъж се възвърне естественият мрачно розов отенък, в случай че изобщо се възвърне изцяло.
Първо дано установим аргументите за появяването на тъмните кръгове:
1. Недоспиване
На всички е пределно ясно, че хронично недоспиване води до подпухнали очи, тъмни кръгове и изрично изнемощял тип. Със сигурност е елементарно да кажем на майка на новородено " ами наспи се ", само че е ясно, че на практика  това е много мъчно осъществимо.
2. Тютюнопушене
Цигарите са доста сериозен " камшик " за вашата кожа, освен за тъмните кръгове. Един от многото позитиви, които може да видите след прекъсването им е тъкмо обстоятелството, че тъмните петна под очите буквално ще  изчезнат след 2-3 месеца. 
3. Дехидратация
Липсата на съответно количество вода в организма е повода за доста кожни проблеми, един от които е тъмните кръгове под очите.
4. Прекомерна приложимост на алкохол / кофеин
 Премахни торбичките под очите с тези етерични масла Премахни торбичките под очите с тези етерични масла
Торбичките под очите са извънредно неприятни. Те са унищожават всяка визия и мъчно се отстраняват. Част от аргументите за появяването им са за...
Всъщност това е разследване от т.3. Самите алкохол и кофеин не са директни виновници, само че те са диуретици, т.е. способстват за дехидратацията, надлежно спомагат за неприятен загар на кожата и недоспал тип.
Решение: 
1/ Алое Вера
Това растение е съвършено при обезводнена кожа. Ако намерите прясно такова, чиито листа да разрежете и да употребявате желе-подобната примес като маска под очите, ще забележите превъзходен резултат единствено след няколко нанасяния.
2/ Намалете кофеин и алкохол
 Полезни препоръки при подпухнали клепачи Полезни препоръки при подпухнали клепачи
Очите са огледалото на душата, онази магия която съхранява младостта и в никакъв случай не остарява. За да бъдат красиви и изразителни, е необход...
Лимитирайте тези питиета, с цел да може да спомогнете на организма си да се възвърне, като сигурно това ще се отрази и на тъмните кръгове под очите.
3/ Пийте задоволително количество вода
Това е универсално средство за лекуване.... тъй като работи! Опитайте се в действителност да пиете задоволително вода, т.е. най-малко 1.5 л / на ден, с цел да може да видите удобните изгоди.
4/ Хидратантен крем за околоочния силует
Има страхотни артикули на пазара, които успокояват, охлаждат и облекчават сухата кожа към очите, не подценявайте техните качества и инвестирайте в артикул, който има потвърден резултат.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР