Почти две години откакто плеймейтката Златка Димитрова стана майка и

...
Почти две години откакто плеймейтката Златка Димитрова стана майка и
Коментари Харесай

Златка Димитрова и Миро работят за второ бебе

Почти две години откогато плеймейтката Златка Димитрова стана майка и бургазлийката към този момент се е настроила за още наследници , разбра HotArena .

С колегата й в живота Миро чувствали, че имат сили да изгледат още едно бебе след сина си и с вяра отбелязвали, че в случай че е решил Бог това ще им се случи още през 2018 година Опитите в тази посока към този момент почнали , само че за разлика от предходния път, в този никой от двамата не се чувствал под напрежение. 

Плеймейтката имаше към този момент една несполучлива бременност приключила с мъчителен аборт в шестия месец. Тогава бебето се роди мъртво , откакто престоя седмица в корема на младата майка. За нещастието, която я сполетя бургазлийката откри причина в проблеми със сърцето, които има от дете. Именно те са решителен фактор във всяко последващо зачеване.

Преди да подходи към него, Димитрова би трябвало да е възстановила изцяло силите и здравето си. В противоположен случай рискът от още един проблем е доста огромен и може да докара до още по-големи затруднения. След втората си бременност, приключила с раждането на Миро, Златка се поуспокоила, че тялото й е напълно функционално, само че все пак добре разбирала, че не трябва да рискува да прибързва с още наследници, до момента в който не е изцяло възобновена.

Черната Златка обаче не си е сложила като фикс концепция решението да забременее незабавно. Пред близки споделила, че има вяра, че има мощ, която да я насочва по правия път. След загубата на първото си дете плеймейтката станала извънредно духовна и се доверявала за ориста си на по-висш разсъдък. За това и на всеки огромен празник не изпускала опцията да посети черква, да възпламени свещ и да остави непретенциозно подаяние. Любимият й храм бил манастирът „ Свети Мина ”. Именно на неговата чудодейна икона Златка преписвала второто си безпроблемно раждане.

За това при всяко посещаване в светилището носела водела със себе си и дребния, с цел да може да го „ покаже “ на иконата и да й благодари за щастието си. Сега се надявала, че светинята ще се намеси за повторно в ориста й, като й даде да роди и още едно детенце. 

„ Искам да си имам и момиченце! Мечта ми е и ще бъда още по-щастлива, в случай че Миро — младши си има сестричка ”, казвала е бургазлийката за фамилните си проекти, за които има шанс, че половинката й я поддържа. И двамата с мъжа й били огромни домошари, за това не се плашели от опцията да се въртят най-вече към бебешкото кошче, вместо да обикалят нощни заведения в търсене на занимания. 

Златка даже регистрира, че откакто основала семейство към този момент не намирала за изключително влиятелно да се титулува като изключително изкусителна жена и изхвърлила всичко предизвикателно от дрешника си. Оставила единствено няколко тоалета, с които изключително доста се гордеела, тъй като й напомняли за моменти на благополучие с обичания й мъж. 

„ Този стадий е затворена страница за мен. Не се срамя от него, само че и не желая да съм отново момиче от еротични корици “, издава плеймейтката, предават от Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР