Почти 400 000 зрители в страната са проследили разговора на

...
Почти 400 000 зрители в страната са проследили разговора на
Коментари Харесай

Силен зрителски интерес към интервюто на Лили Иванова в "Панорама"

Почти 400 000 фенове в страната са наблюдавали диалога на Бойко Василев с Лили Иванова в обзорното публицистичното предаване на БНТ1 „ Панорама ", оповестяват от публичната телевизия. Според пийпълметричните данни на ГАРБ всеки шести фен е предпочел да наблюдава гостуването на Лили Иванова в този часови пояс. На уеб страниците на публичната телевизия - bnt.bg и news.bnt.bg - съвсем 45 000 фенове са гледали изявлението онлайн.

В петък (29 септември) Лили Иванова бе специфичен посетител в студиото на „ Панорама ", където показа, че връща като бумеранг към публиката цялата обич, която получава на сцената.

„ Ако някой си фантазира, че е постоянно на мода, той е приключил. Той е банкрутирал. За да си на гребена на вълната, не можеш да си фантазираш и да смяташ, че си най-великият. Първо би трябвало да слушаш какво става по света. Музиката е друга към този момент и би трябвало да се съобразяваш. Не ние сме велики, а публиката е велика " - сподели още Лили Иванова. Според нея ключът към човешката душа е любовта.

Гледайте „ Панорама ", с присъединяване на Лили Иванова, тук:
https://bnt1.bnt.bg/bg/a/lili-ivanova-v-studioto-na-panorama-tozi-petk-2100ch

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР