Почивка на морето се превърна в кошмар за пловдивчанка и

...
Почивка на морето се превърна в кошмар за пловдивчанка и
Коментари Харесай

Обиди и заплахи на посещаван роден плаж – пловдивчанка и хотелиер в скандал за чадър и шезлонг

Почивка на морето се трансформира в призрачен сън за пловдивчанка и фамилията й. Тя се свърза с TrafficNews , с цел да опише за неприятния си престой в хотел „ Елвира ” в Равда, само че пожела анонимността й да бъде непокътната. Спор за шезлонги прераснал в разпра, обиди и закани, последвала и интервенция на полицията.
Прочетете още
„ Хотел на Българското Черноморие  все още е позициониран в мутренските времена. Като техен посетител, прилежно платил си услугите, когато потърсих правата си, бях измъчвана пред очите на всички техни посетители от мутряга. Стигна се до интервенция на Органите на реда. ”

Ваканцията на дамата и фамилията й почнала в неделя, когато се настанали в хотела. В пакета им, който е All inclusive, влизало и гратис потребление на шезлонгите и чадърите на плажа, които са на стопанисване от хотела.

Дотук всичко било наред, само че в понеделник, когато фамилията решило да отиде на плаж, се оказва, че свободни шезлонги и чадъри няма. Жената забелязала, че до пясъчната плажна зона с безплатните за гостите шезлонги и чадъри има същите, които обаче се заплащали с по 10 лв..

Тя видяла, че мъжът, който дава отговор за шезлонгите и чадърите към хотела, събира и такси за другите. Усетила, че и двата терена се употребяват от хотела, само че от единия се изкарват спомагателни пари от гостите, за които няма места.

Седнала на платените, при което мъжът й споделил, че би трябвало да заплати. Тя не се съгласила, откакто и двата терена са на хотела, при което почнал и разногласието.

Мъжът се обърнал към нея с думите: „ Ти коя си ма? ”, „ За каква се мислиш ма? ”, „ Ще те хвърля с шезлонга в морето ” и почнал да я бута. Тя твърди, че същият мъж е и притежател на хотела. Той се обадил по телефона и на мястото пристигнал различен наедрял мъж, който съгласно нея е трябвало да я сплаши.

По описа й понечил да я удари, само че тя се дръпнала, почнал да я псува и даже я наплюл. Обадили се на 112 и откакто пристигнала полиция, се появил и синът на притежателя, който се държал по същия нахален метод. Обидил ги с думите „ идиоти ”, „ ще видите вие какво ще ви се случи ”.

Според мнението и на други хора хотелът е проблематичен.

Свързахме се със притежателя на „ Елмира ”, господин Демирев, който съобщи, че не те са се държали надменно, а  тъмко обраатното - фамилията. Той твърди, че пловдивчанката се държала извънредно неучтиво: „ След като се е настанила на платената зона, би следвало да заплати ”.

Той описа, че мъжът й протегнал ръка на притежателя, като го хванал за врата - съгласно него даже бил пийнал. За своя опит като хотелиер добави, че сходно държание не е виждал.

Все още не е пусната тъжба в полицията, като аргументите за абсурда се обясняват от органите на реда. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР