Почитателка на Емануела си направи възглавница с нейния лик. Така

...
Почитателка на Емануела си направи възглавница с нейния лик. Така
Коментари Харесай

Любов: Емануела спи със своя фенка

Почитателка на Емануела си направи възглавница с нейния лик. Така тя  може да си ляга с нея, въпреки и не безусловно. Изобразен е кадър от остарял шлагер на меката облага.

Най-следваната българска звезда  сподели фотографията на фенката си с възглавницата на стори в персоналния си профил в Инстаграм в символ на признателност.

Емануела от своя страна не стопира да скандализира обществото. Изправи всички на нокти с пожеланието си за 2024 година, до момента в който всички нейни колежки желаят на приятелите и почитателите си тривиалните неща за здраве, благополучие, шанс и обич, то Емануела е надалеч по-крайна и скандална.

В обявата си написа: " На всички мои другари искам успокоение, обич. Дрън-дрън. Желая ви доста се*с, оргазми, ястие, пиянство и нека спечелите от тотото ".

Явно това са най-важните неща в живота за изпълнителката. Някои от феновете се зачудиха дали профилът й не  е бил хакнат, та се появяват сходни нелепости в него.

Приятелите и почитателите на Емануела поддържаха концепцията и я приветстваха като ексцентричен и радостен метод за поздравяване, до момента в който други я осъдиха и нарекоха постъпката й неуместна и провокативна. Но Емануела е също толкоз дръзка и в текстовете на песните си, тъй че не е огромна изненада новогодишното й благопожелание, което насочи към приятелите си.

Инфо: telegraph.bg

 

Тагове: емануеала
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР