Почитателите на Сексът и градът“, които дълго разнасят сюжета на

...
Почитателите на Сексът и градът“, които дълго разнасят сюжета на
Коментари Харесай

Срещу 23 долара можете да отседнете в апартамента на Кари Брадшоу

Почитателите на „ Сексът и градът “, които дълго разнасят сюжета на сериала в главата си и се питат дали в миналото ще имат опцията да се допрян до сладкия живот на Кари Брадшоу най-малко за ден, с днешна дата разполагат с действителния късмет да осъществят отдавнашната си фантазия.

 Airbnb взаимно с Warner Bros. се наемат да пресъздадат атмосферата на жилището на нова локация в Ню Йорк, която всеки ще може да посети и наеме за две нощувки на наличната цена от 23 $ на вечер. Цифрата по никакъв начин не е инцидентна – тази година истинският сериал „ Сексът и градът “ отбелязва цели 23 години от премиерата си.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от StanSnova (@stan_snova)

Проектът ще се осъществя броени седмици преди излъчването на продължението на „ Сексът и градът “ - „ И просто по този начин... “ по HBO Max, в коeто още веднъж ще се насладим на компанията на Кари, Миранда и Шарлот, само че този път без Саманта. Друг не по-малко трогателен факт е, че самата Сара Джесика Паркър ще посреща новодошлите с видео връзка, с цел да ги вкара в уютното пространство. 

От Airbnb имат грижата гостите да се почувстват по този начин, като че ли са в достоверния апартамент от шоуто –  впечатляващ просторен дрешник и богата фешън сбирка, в която всеки върл обожател да открие знаменитата " tulle tutu " розова рокля и наложителните токчета Manolo Blahnik. 

Макар апартаментът постоянно да е създавал една извънредно отвлечена визия за Ню Йорк оттатък действителността, сигурно можем да потвърдим, че ни е вдъхновявал и очаровал със забележителните си елементи, като неведнъж ни се е приисквало да живеем в него. 
Очакваме продължението на " Сексът и града " през декември
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР