Почистването на кухненските плотове вероятно е нещо, което правите ежедневно,

...
Почистването на кухненските плотове вероятно е нещо, което правите ежедневно,
Коментари Харесай

Груби грешки при чистенето на кухненски плотове

Почистването на кухненските плотове евентуално е нещо, което вършиме всекидневно, в случай че не и по няколко пъти дневно. Но в случай че не го вършиме вярно, като се изключи че оставяте куп нечистотия на плота, само че и има действителен да го повредите. Знанието какъв вид плотове имате е много значимо, както и потреблението на подобаващите почистващи артикули. Ето кои са грешките, които доста домакини позволяват.

1. Не знаят какъв е плотът
 11 неща, които неотложно би трябвало да изхвърлите 11 неща, които неотложно би трябвало да изхвърлите
Всеки от нас има в дома си куп ненужни движимости, само че все пак не желае да се раздели с тях. Според езотериците освобождението от ненужн...

Например, в случай че вашите кухненски плотове са направени от камък или гранит, има някои почистващи артикули, които не можете да употребявате върху тях. Употребата на киселинен почистващ препарат върху плотовете от естествени материали може да повреди уплътнението, да докара до насърчаване на микроби и до обезцветяване.

2. Пропускате уплътняващия спрей

Плотовете от камък би трябвало да се “запечатват ” постоянно. Това ще помогне да се предотврати попиването на течности и разляти консистенции. Просто имате потребност от спрей.

3. Оставяте препарата да “действа ” върху плота
 Груби неточности при чистенето на керамични котлони Груби неточности при чистенето на керамични котлони
Стъклокерамичните котлони наподобяват лесни за разчистване, само че в случай че не го вършиме вярно, в действителност можете да повредите печката. Големият...

Ако напръскате почистващо средство върху плотовете си, би трябвало да го оставите да престои единствено няколко минути, преди да избършете. Тоест, да му дадете опция да се задейства, само че никога не го оставяйте за повече от 5-6 минути.

4. Не подсушавате плота

Пропускането на тази стъпка може да остави петна по плотовете, до момента в който чакате да изсъхне на въздух.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР