Почистването на електрическите крушки и други светлини в кухнята е

...
Почистването на електрическите крушки и други светлини в кухнята е
Коментари Харесай

Почиствайте крушките срещу лошите миризми

Почистването на електрическите крушки и други светлини в кухнята е добра концепция, с цел да избегнете миризмите в дома си, предложи журналистката Холи Рейни. В своята колонка в „ Хоумс енд гардънс ” тя уточни един действителен, само че не и явен източник на вонята.

Според нея след готвене е належащо да се отървете от боклука и остатъците от храна и, в случай че е належащо, да дезодорирате стаята благодарение на кори от цитрусови плодове или кафе на зърна.

Ако неприятните миризми останат, това може да значи, че лой и воняща нечистотия са се натрупали по електрическите крушки и други светлини в кухнята. „ От какъв брой време чистите крушки? Подобно на други повърхности в кухнята, те притеглят нечистотия. Но за разлика от масите, крушките се и нагряват “, изясни Рини повода за упоритите неприятни миризми. Тя предложи избърсване на електрическите крушки денем, в това число с микрофибрена забрадка.

Ако миризмата остане, преносимите елементи могат да се смъкват и измият с подобаващ препарат. След това, продължи експертката, тези детайли би трябвало да бъдат изцяло изсушени и инсталирани още веднъж. Рини посъветва да се прави такава хигиена на електрическите крушки един път седмично. Преди това специалистката по разчистване Ан Ръсел разкри метод за унищожаване на миризмата на влага от облеклата след пране. На първо място, дамата, чийто блог има повече от 2,1 милиона клиенти, посъветва да изперат облеклата още веднъж. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР