Почистване със сол на пода за премахване на негативната енергия.

...
Почистване със сол на пода за премахване на негативната енергия.
Коментари Харесай

Почистване със сол на негативната енергия в дома

Почистване със сол на пода за унищожаване на отрицателната сила.

Чистите подове са освен най-хубавият метод да се отървете от микробите, само че и метод да създадете уютна и здравословна атмосфера във вашия дом. Енергията на къщата е също толкоз значима и се нуждае от от време на време разчистване. Затова от антични времена има традиция да се мият подовете със сол. Това просто средство освен ще помогне да се отървете от мръсотията, само че и ще усъвършенства аурата на стаята, изключително в случай че е пристигнало извънредно време да се върне спокойствието, шансът и благополучието в къщата.

Защо се прави “солено разчистване ”?

Измиването на подове с прибавяне на елементарна сол за разчистване на дома от насъбраната негативна сила е належащо, когато:

-децата постоянно боледуват
-страдате от бодърствуване или постоянно имате притеснителни сънища
-стайните растения боледуват или умират
-електрическите уреди постоянно се скапват
-някой е умрял неотдавна в жилището
-парите непрекъснато не ви доближават
-вещите внезапно и безследно изчезват

Време е също да се почисти стаята, когато връзките сред брачна половинка и брачната половинка се влошат, децата стопират да се подчиняват, домашните любимци напущат или умират.

Подготовка за ритуала
Както при всяко разчистване, почистването на къщата с вода и сол би трябвало да стартира с разбора на ненужните отпадъци.

Съществува убеждението, че сгъстена негативна сила се събира към движимости, които от дълго време не са били употребявани. Това пречи на шанса и просперитета да влязат в живота ви. Затова, си коства да изхвърлите облеклата си, които не носите и шкафовете, които не употребявате.

Продължете с почистването според следния проект:
Измиването на щорите и наложителното миене на прозорците ще ви оказват помощ да преразгледате вероятностите на живота и вероятно да видите това, което преди е останало неусетно.

Избършете усърдно праха. Измийте печката – тя е тази, която въплъщава просперитета в къщата, затова тя постоянно би трябвало да е чиста и в положително положение.

Почистването би трябвало да става с положително отношение, като си представяме по какъв начин заболяванията, бедността и неприятностите изчезват с боклука и мръсотията.

Правила за разчистване със сол
Обикновено ритуалът се прави на намаляваща луна, това оказва помощ за усилване на магическия резултат.

Отворете необятно прозорците – това се прави по този начин, че негативната сила да се промени в позитивна.

Изсипете вода със стайна температура в кофа и разтворете там сол, към 1 супена лъжица на 10 литра.

Навлажнете парцал и избършете всичко, което се поддава на мокро разчистване: порти на шкафове, домашен уреди, первази на прозореца, лавици за книги.

Полученият разтвор се употребява за измиване на пода. Това би трябвало да се направи, започвайки от прага във вътрешността.

За да премахнете негативната сила от килимите и диваните, поръсете с малко сол. След 30 минути ще би трябвало да вакуумирате всичко.

Водата, останала след ритуала, се излива най-добре в земята, само че в случай че това не е допустимо, тогава в канализацията. Ако подовата настилка по някаква причина не разрешава мокро разчистване, тогава можете да поставите дребни контейнери със сол в ъглите на стаята и след няколко дни да я изхвърлите.

Съвети за по-ефективно осъществяване на ритуала
Бъдете в положително въодушевление. Направете ритуала, когато сте сами у дома. Това ще облекчи ненужния песимизъм и ще добави убеденост в удобния резултат.

Солта би трябвало да се взема от опаковка, особено закупена за тази цел и да не се употребява в бъдеще при готвене.

След като измиете подовете, би трябвало да вземете душ, да свалите облеклата си и да ги изперете.

Вижте още: Домати в буркани за зимата – лесна рецепта

Правете ритуала няколко пъти през годината. Това предизвиква по-силното филтриране на силата в дома.

Добавянето на няколко капки от обичаното ви етерично масло към кофата с вода може да ускори резултата. Маслото от лимон, портокал или чаено дърво работят добре.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР