Почистване на меката мебел от петна и мръсотия Дори при

...
Почистване на меката мебел от петна и мръсотия Дори при
Коментари Харесай

Почистване на меката мебел в домашни условия – евтино и ефективно

Почистване на меката мебел от петна и нечистотия

Дори при деликатно потребление на меката мебел, тя се замърсява доста, което прави по-нататъшната й приложимост неприятна. Но не изхвърляйте предметите на сметището единствено затова. От друга страна, професионалното разчистване на меката мебел може да бъде много скъпо. Възможно ли е да решим казуса сами?

Не се колебайте да опитате да върнете свежия тип на обичания си стол в домашни условия.

За да си приготвите повсеместен почистващ препарат, ще са ви нужни две спрей бутилки (най-добре от половин литър), сода за самун, течен препарат, лимонена киселина и вода.

В първата бутилка изсипете 5 супени лъжици сода. В другата – към 5 чаени лъжици лимонена киселина. Добавете към 2-3 супени лъжици почистващ препарат в бутилката с лимонена киселина.

Напълнете малко повече от половината с вода всяка бутилка и разклатете добре наличието. Домашният препарат за разчистване е подготвен, в този момент просто би трябвало да го употребявате вярно, тъй че мебелите да станат като нови.

За да извършите това, първо щедро напръскайте най-мръсните места с течността от първата бутилка със содата. Възможно е револверът да се запуши, тъй че просто поръсете най-мръсните места с прекрасен соден разтвор.

След това напръскайте с течността от втората бутилка. Получената пяна елементарно ще разтвори даже и най-упоритите петна. Остава единствено да изтъркате мърсотията с влажна забрадка.

Вече можете да се похвалите какъв брой мъдро и съвсем гратис сте съумели да освежите старите мебели, почиствайки ги от досадната нечистотия, мазните петна и даже изненадите, оставени от обичаната ви котка.

Вижте още: Горчица на прахуляк против вредителите в градината

По този елементарен метод можете да почиствате освен мебелите от петна, само че и интериора на автомобила. Този ефикасен и на ниска цена инструмент сигурно ще ви помогне повече от един път.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР