Починали в жестоката катастрофа на пътя Пловдив-Пазарджик са водача на

...
Починали в жестоката катастрофа на пътя Пловдив-Пазарджик са водача на
Коментари Харесай

44-годишен пловдивчанин е сред загиналите в зверската катастрофа с четири жертви

Починали в жестоката злополука на пътя Пловдив-Пазарджик са лидера на единия автомобил, който е на 44 години от Пловдив и на другия - на 64 години от първомайското село Драгойново. Загинали са още мъж на 71 години и жена на 52 години. В МБАЛ Пазарджик са жена на 30 години, жена на 52 години и мъж на 48 години, оповестява „ 24 часа ”.
Прочетете още

„ Беше 16,21 ч. Връщахме се от Пловдив и още не беше пристигнала полиция и пътят не беше затворен, показа Златка Костадинова, станала очевидец на следствията от жестоката злополука на пътя Пловдив-Пазарджик, в която починаха четири души. 

Ударили са се челно бял и черен автомобил, като белият е останал на пътя, смачкан до неразбираемост, а черният е качен върху мантинелата до крайпътно дърво. Сблъсъкът е бил толкоз мощен, че предната част на колата е нагъната цялата, се вижда от фотографията ", споделя още дамата. 

До 5 минути пристигнали 3 коли за спешна помощ от пазарджишката „ Бърза помощ “, полицейска патрулка и кола на пожарната, настояват очевидци.

По принцип, този сектор от пътя Пазарджик-Пловдив е прав и ремонтиран преди 2 години. Някои го употребяват като скоростна права, разясняват някогашни катаджии.

Окръжна прокуратура - Пазарджик следи досъдебно произвеждане за зародилото тежко пътнотранспортно произшествие. Извършват се дейни дейности по следствието за изясняване на аргументите. На мястото се намира дежурен прокурор.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР