На нашата маса няма да стъпят. Повече няма да преговаряме

...
На нашата маса няма да стъпят. Повече няма да преговаряме
Коментари Харесай

Борисов за ПП-ДБ: На нашата маса няма да стъпят

На нашата маса няма да стъпят. Повече няма да преговаряме с тях. Това сподели за ПП-ДБ водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който през днешния ден е на посещаване в село Рупите, с цел да сади дръвчета с младежи от ГЕРБ. " Видяхте разликите сред ГЕРБ и всички останали ", съобщи той.
Прочетете още
" С цялото ми почитание, добре, че не стана Денков министър на образованието, тъй като представяте ли си един учен да насърчава своите младежи ", изясни той. " Мога да ги нарека с всевъзможни прилагателни, само че ще употребявам най-мекия - хора, говорещи лъжи ", разяснява Борисов. 

" Мен ме е позор от този случай, когато изшиба бутилката и счупи стъклото ", напомни случая с Кирил Петков Борисов.

" Всеки документ се пращаше на Лена да ревизира дали е окей. Никога с тези хора не можеш да приказваш с един човек, те почват да се питат един различен. Чакаш ден и половина, с цел да мине всичкото ", съобщи Борисов за ПП-ДБ.

" И внезапно вместо да кажат, че ГЕРБ са създали нещо положително, те почват да приказват нелепости. Те фалшифицират документи, фалшифицират всичко. Аз не ги разясня, оставям вратата отворена, с цел да беседвам с всички. И те почват да лъжат, да споделят, че Петков ме дисциплинирал като удрял шишета по масата. Това звучи ли ви съществено? Академик да го каже? ", попита Борисов.

" Звучи ли ви обикновено тези хора да ви поставят условия? Запада ги бяха подлъгали по едно време ", разяснява той.

" Аз съм европейски политик. Толкова години постоянно съм целял България да е добре показана и не желая да я връщам в мутренските години, когато избирахме единствено най-якия ", сподели Борисов.

По думите му хората могат да кажат какъв да е отговорникът на страната. " Дали да сме дружно, дали да има коалиция, дали да има служебно или постоянно държавно управление ", разясни той.

" Съжалявам, че хората толкоз бързо горят като лица - нито Денков, нито Петков, нито Василев могат да се върнат на постовете си. След тези неистини, повече няма да се срещна с тях като персони ", съобщи Борисов.

" Търсете си сътрудници. Видяхме какви сътрудници си откриха, смъкнаха Росен Желязков, натриха ни носа. Но на нашата маса няма да стъпят. Повече няма да преговаряме с тях ", изясни той.

 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР