Починал е тайният син на Тодор Живков. Става дума за

...
Починал е тайният син на Тодор Живков. Става дума за
Коментари Харесай

Починал е тайният син на Тодор Живков

Починал е тайният наследник на Тодор Живков. Става дума за Камен-Тимоти Матов, за който дълги години се носят клюки, че е дете на Тато.

„ Днес (на 6 февруари – б.а.) погребахме Камен. Ние с Митко кумувахме на сватбата му “, съобщи вдовицата на именития водещ Димитър Цонев – Мариана Цонева.

Ден преди траурната гала тя разгласява фотография, на която са двамата със фамилния другар. Под нея Цонева написа:

„ Светъл път на кумеца ми Камен (Тимоти) “.

Камен Матов е един от най-известните бохеми на соца.

Той е един от двамата синове на несменяемата персонална секретарка на Тодор Живков – Ангелина Горинова. Брат му Валентин е посланик от кариерата в Люксембург.

Преди 10 ноември Тимоти е един от най-ухажваните представители на „ златната юноша “. Той е непосреден комшия и връстник на сина на Милко Балев – художника Калин Балев. Наследникът на Горинова хвърчи с него на мощни мотори. Той се отдава на заниманията, присъщи за младите потомци на номенклатурната върхушка.

Синът на комунистическия функционер Райко Дамянов – Дамян Дамянов, ценител на всички секрети на соцелита, огласи в изявление слуховете, че същинският татко на Камен в действителност е самият Тато

„ Но това по този начин не можа да се удостовери, тъй като кой смееше тогава да направи тест за бащинство на Живков? През годините обаче Тимоти от ден на ден заприличваше на Тато “, твърди Дамянов.

Официален татко на Валентин и Камен е Христо Матов. От втория си брак – с генерала от Държавна сигурност Иван Горинов, секретарката на Тодор Живков няма деца.

Като юноша Камен Матов е част и от компанията на внучката на Тато Жени Живкова. След измененията обаче пътищата им се разделят, макар че синът на Ангелина Горинова продължава да поддържа връзка с наследниците на най-приближените до Тодор Живков.

Източник: България днес 

Още вести четете в категорията България

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР