Почина мъжът, докаран в пловдивска болница след инцидент в завода

...
Почина мъжът, докаран в пловдивска болница след инцидент в завода
Коментари Харесай

Почина работникът, който пострада при втори инцидент вчера в „Арсенал”

Почина мъжът, докаран в пловдивска болница след случай в завода на “Арсенал ” в Мъглиж. Той беше превозен нощес от болница в Стара Загора в Клиника по пластично-възстановителна и естетична хирургия към УМБАЛ “Свети Георги ” ЕАД - Пловдив, оповестиха от пресцентъра на болничното заведение за Българска телеграфна агенция.

Мъжът е бил в тежко положение и лекарите са създали всичко допустимо да го спасят, само че за жалост, пациентът е умрял късно нощес, осведомиха от лечебното заведение.

Мъжът пострада при втори случай през вчерашния ден следобяд, когато в Завод 4 на " Арсенал " в Мъглиж е осъществено планувано заличаване на бракувана продукция и е настъпило запалване. „ Днес ще се обясняват събитията към случая “, сподели за Българска телеграфна агенция окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов. Той добави, че потърпевшият е откаран в болница в Пловдив и е настанен в клиника по изгаряния. „ Вчера Районна прокуратура и проверяващ служител на реда са направили оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно произвеждане за междинна телесна щета “, изясни още окръжният прокурор.

За случая удостовери пред Българска телеграфна агенция и Йордан Йорданов, шеф на Дирекция " Инспекция по труда " в Стара Загора.

Вчера сутринта заличаване на продукция беше осъществено и в различен цех на " Арсенал " - в Казанлък. Там нямаше случай.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР