Почина жена с коронавирус, доброволно напуснала болница. 75-годишната жена и

...
Почина жена с коронавирус, доброволно напуснала болница. 75-годишната жена и
Коментари Харесай

Почина съпругата на фелдшера, който безотговорно разнасяше заразата в Шуменско

 Почина жена с ковид, непринудено напуснала болница. 75-годишната жена и брачният партньор й непринудено напуснаха МБАЛ-Шумен, като фамилията бе преместено под карантина в дома си в село Климент за домашно лекуване.

Починалата е брачна половинка на фелдшера на село Тъкач. Припомняме, че инфектираните с ковид в Шуменско записаха връх по брой за ден - 27. Положителни проби са дали и 5 деца на възраст сред 1 и 13 години.

Най-много позитивни проби – 25 има в в село Тъкач, което е прилежащо на Изгрев – селото, което бе под карантина допреди дни.

" Основната причина е фелдшера от село Климент. Той не е употребил никакви защитни ограничения, тъй като отичал съществуването на вируса. Прегледал е заболели хора от Изгрев, заразил се е от тях и по-късно е предал болестта в община Каолиново ", сподели пред " Нова ТВ " кметът на община Каолиново Нида Ахмедов.

80-годишният фелдшер и брачната половинка му непринудено напуснаха болничното заведение в Шумен и бяха сложени под домашна карантина в село Климент. Във вторник вечерта 75-годишната жена е умряла.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР