Почетният президент на Локо Пд и легенда на българския футбол

...
Почетният президент на Локо Пд и легенда на българския футбол
Коментари Харесай

Зума: Крушарски и Сотков си подадоха ръка за доброто на Локомотив, трети сме по посещаемост

Почетният президент на Локо Пд и легенда на българския футбол Христо Бонев разяснява пред „ Тема Спорт “ успеха над Локо Сф, която е първа за пролетта, и последните процеси в клуба. Както е известно, Хросто Крушарски се завърна в ръководството.
Прочетете още
„ Много позитивно отношение и на Христо Крушарски, и на Адам Сотков след тези неприятни моменти за акции, ръководство… Събраха се, подадоха си ръка, за положителното на Локомотив. Това всички нас в профил ни радва. Бъдещето на тима е ясно. Цялата спортна власт е в ръцете на Томаш и той, както сподели Крушарски, ще насочва пушека от един комин “, показа Зума.

„ Ако някой при започване на сезона, след всички процеси и промени, в това число и в този момент зимата, ми беше споделил, че след 21 мача ще имаме 37 точки нямаше да му допускам. Сега ни напуснаха съществени играчи като Карагарен и Бидунга. Беше мъчно за поверие, че толкоз бързо ще се построи нова скица, нов жанр на игра, със сътезателите, които идват. Така прочее бе и през лятото със селекцията, която тогава бе направена. Но мачът с Локо София сподели, че въпреки и постепенно нещата вървят към добре. Въпреки сложната победа всички сме доста радостни. Разправиите нямат нищо общо с ръководенето на един футболен клуб и това се видя за следващ път. Фактът, че сме трети по посещаемост в Първа лига е индикативен. Това още един път показва огромната обич на нашите последователи. Черно-бялата общественост може да е щастлива. Стадионът напредва и те са „ отплащат “ уместно “, безапелационен бе славният деец.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР