Почетен плакет в знак на уважение и признателност получи председателят

...
Почетен плакет в знак на уважение и признателност получи председателят
Коментари Харесай

Димитър Митев получи почетен плакет от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва

Почетен плакет в символ на почитание и благодарност получи ръководителят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса /СОСЗР/. Отличието му бе връчено по време на среща с ръководителя на Общинския съвет на СОСЗР о.р. Митко Манев.

От името на регионалния и общински съвет на Съюза на офицерите той благодари на ръководителя Митев за положителното съдействие и поддръжка, които те срещат в лицето на Общинския съвет. Той изрази вяра, че и отсега нататък структурите и локалната власт ще работят ползотворно за града и повишение на патриотичното образование, духа и родолюбието на жителите на общината.

„ Приемете благодарността ни за помощта и съдействието, които ни оказахте при подготовката и провеждането на тържеството във връзка 110-годишнината на Трета българска войска “, съобщи още о.р. Манев.

На собствен ред ръководителят Митев благодари за оказаната чест и висока оценка и акцентира, че те са изключително значими на датата - 12 октомври, когато се отбелязва Денят на българската община и локалното самоуправление. Той увери гостите, че локалният парламент постоянно е подготвен да откликне на отправена молба и поддръжка за осъществяване на общополезни инициативи.

В рамките на срещата бяха разисквани проекти за бъдещи общи начинания и вероятно партньорство за осъществяване на мероприятия. На нея участваха още секретарят на СОСЗР в област Сливен полк„ о.з. Ангел Васков и ръководителят на СОСЗР в община Сливен полк.о.з. Петър Грабчев.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР