Почетен медал на МВР, отреден със заповед на министъра на

...
Почетен медал на МВР, отреден със заповед на министъра на
Коментари Харесай

Церемония по награждаване на аташето по вътрешна сигурност към посолството на Румъния в София

Почетен орден на Министерство на вътрешните работи, предназначен със заповед на министъра на вътрешните работи, Бойко Рашков бе връчен на Александру Йоргулеску, аташе по вътрешна сигурност към посолството на Румъния в София от заместник-министъра на вътрешните работи Стоян Темелакиев и основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров. Отличието е за съответно подпомагане в незабавна обстановка, зародила при превозването на група украински жители през Румъния.

Министерство на вътрешните работи пое ангажимент да настани в свои почивни бази фамилии на украински служители на реда. При превозването на втората група украинци през Румъния се е наложило да бъде поискано подпомагане. Групата доближава безпроблемно до България с помощта на незабавната реакция на аташето по вътрешна сигурност към посолството на Румъния в София, както и на солидарните дейности на кабинета на Министъра на вътрешните работи – държавен секретар за връзки с институциите на префектурите, и на Генералния инспекторат за изключителни обстановки на Румъния.

На днешната среща бяха разисквани и други съответни случаи на двустранното съдействие сред полицейските структури на България и Румъния, отличаващи се с бързи и резултатни дейности. Беше очебийно качеството на професионалните контакти, учредени на професионализъм и взаимно доверие.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР