Побоят е станал вчера по обяд. Трима ученици от 12-ти

...
Побоят е станал вчера по обяд. Трима ученици от 12-ти
Коментари Харесай

Обвиниха ученика, пребил учител с дървен кол

Побоят е станал през вчерашния ден по обяд. Трима възпитаници от 12-ти клас в гимназията почнали да отварят вратите на стаите от последния етаж по време на образователен час, като обяснявали, че не знаят какъв час имат.

Учителка по география им направила забележка, като през това време учителят по британски Антон Велков излязъл и почнал да въдворява ред. Той повишил звук на едно от трите момчета. 17-годишният Атанас Георгиев излязъл от учебното заведение, след което се върнал с дървен прът , с който почнал да удря учителя по британски, който е на 40 години и в последните две работи в гимназията.

Дванайсетокласникът е арестуван. По случая е формирано бързо произвеждане. На ученика са повдигнати обвинявания за безчинство, осъществено с особена смелост и цинизъм, и нанасяне на лека телесна щета на преподавател.

Той ще остане в ареста за 72 часа, като следва да бъде преценено дали ще бъде импортирано искане в Районен съд – Асеновград за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

Извършени са разпити на откритите по делото очевидци, назначени са съдебно-медицинска експертиза на потърпевшия преподавател и съдебно-психиатрична експертиза на обвинения.

С протокол за непринудено предаване по делото е привързан, като материално доказателство, дървен прът, с който ученикът е нанесъл удар на преподавателя.

Делото ще бъде завършено в законноустановения период за осъществяване на бързо произвеждане.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР