Побеснял мъж нападнал и оскубал жената на покойния си брат

...
Побеснял мъж нападнал и оскубал жената на покойния си брат
Коментари Харесай

Побеснял мъж наби жената на покойния си брат на събор в Монтанско

Побеснял мъж нападнал и оскубал дамата на починалия си брат по време на селски събор в монтанско село, научи BulNews.bg. Зрелищната сцена се разиграла преди дни, пред погледите на десетки поданици на селото. За дейностите на Б.Д. било формирано дело в районния съд в Лом, където магистратите постановили хулиганът да заплати санкция от 200 лв..
От документите по делото излиза наяве, че нападението е станало на 2-ри юни, към 20.30 часа в центъра на село Станево. По време на честването на обичайния събор на селото Б.Д. видял, че снаха му Н.Б. играе хоро на площада, ядосал се, отишъл при нея и почнал да й крещи и да я наскърбява. Според очевидци, дейностите му не спрели дотук, до момента в който крещял по дамата, Б.Д. я хванал за косата и почнал да я дърпа. След като се отскубнала от хватката му, Н.Б. се обадила на тел. 112 и на мястото бързо пристигнали униформени, които задържали гневния мъж.
От показанията на подсъдимия излиза наяве, че брат му бил умрял преди 3-4 месеца и по тази причина доста се подразнил, че снаха му се радостни с другите хора на празненството. Смятал, че по този начин дамата не зачита паметта на починалия му брат и по тази причина я обидил и дърпал. Заради държанието си Б.Д. бил арестуван за 24 часа в ареста, като след освобождението си бил наказан да заплати санкцията от 200 лв.. Решението на магистратите от Лом може да се апелира пред окръжния съд в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР