Победната серия на Локомотив (Пловдив) беше спряна в Разград. Двубоят

...
Победната серия на Локомотив (Пловдив) беше спряна в Разград. Двубоят
Коментари Харесай

Локомотив подобрява пореден рекорд, ако не загуби от ЦСКА

Победната серия на Локомотив (Пловдив) беше спряна в Разград. Двубоят приключи 1:1 и по този начин " черно-белите " не съумяха да подобрят върха си за най-вече следващи победи в елита (9), а единствено го изравниха.

Все отново обаче играчите на Александър Томаш останаха без загуба и след този мач и досега от 11 срещи с изключение на деветте триумфа имат и 2 ремита. А като прибавим и последните два кръга от предишния сезон, когато проваляне също нямаше (0:0 с ФК ЦСКА 1948 и 2:1 над Черно море), серията от срещи без загуба нараства на 13. Така Локо (Пд) е единствено на един мач от равнене на нова рекордна серия. Става дума за поредицата от най-вече следващи турнирни мача без загуба.
 Томаш: Играхме против най-хубавия тим, ключът за извоюваната точка беше нелепостта на техния вратар
Томаш: Играхме против най-хубавия тим, ключът за извоюваната точка беше нелепостта на техния вратар

Ето какво сподели

И този връх, както много други клубът записа в шампионския си сезон от 2003/04. В първите 11 кръга тогава тимът нямаше загуба, като и в последните три от предходния шампионат - 2002/03. Така тогава се стигна до ненадминатия до през днешния ден връх от 14 срещи без проваляне. Това върхово достижение може да бъде изравнено, в случай че в понеделник играчите на Александър Томаш не изгубят дуела с ЦСКА.

През 2003/04 серията бе спряна в 12-ия кръг със загуба от Литекс в Ловеч с 1:2. Сега кръгът още веднъж е 12-и, само че следва да забележим дали ще е по-успешен.

Друг любопитен факт е, че последната турнирна загуба на Локо би тъкмо от ЦСКА. Тя бе с 0:1 на " Българска войска " в края на предишния сезон. Тогава арбитър на мача бе Станимир Тренчев, който ще управлява и дуела в понеделник.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР