Победителят в The Apprentice Харприйт Каур сподели актуална информация за

...
Победителят в The Apprentice Харприйт Каур сподели актуална информация за
Коментари Харесай

BBC Звездата от The Apprentice Харприйт Каур дава актуална информация за романа на колегата си след влакче в увеселителен парк

Победителят в The Apprentice Харприйт Каур показа настояща информация за романса си с сътрудника Акшай Такрар, откакто двойката разгласи връзката си обществено през август 2022.

Поредицата за марката се завръща на екрана на 1 февруари по BBC с 18 нови лица, които се надяват да обезпечат капиталова договорка за £25 000. Феновете са подготвени за вълнуващи дванадесет седмици, до момента в който новите очаквания се състезават в разнообразни провокации, с цел да тестват качествата си в опит да станат първенци.

Harpreet Kaur завоюва шестнадесетата серия на шоуто на BBC. 31-годишната своенравна някогашна състезателка започва своята марка първокласни десерти Oh So Yum! от нулата и потърси помощта на лорд Шугар, с цел да подкрепи укрепването на бизнеса си.

Харприйт отвори магазин в Брадфорд със сестра си и бизнес сътрудник Гурвиндър през август 2022 година и е притежател на необитаем салон в Хъдърсфийлд и различен в Лийдс. Магазините продават подбор от сладки изкушения на членове на обществеността, вк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР