Победителят от последните две издания на Шампионската лига по волейбол

...
Победителят от последните две издания на Шампионската лига по волейбол
Коментари Харесай

ЗАКСА е близо до трети пореден финал в ШЛ по волейбол

Победителят от последните две издания на Шампионската лига по волейбол – ЗАКСА, е покрай трети следващ край в шампионата. Полският отбор победи Перуджа с 3:1 гейма в първата среща от полуфиналния им конфликт.

Убедителният триумф значи, че ЗАКСА се нуждае от единствено два гейма на реванша след седмица в Италия, с цел да стигне до разногласието за трофея, който пази. Поляците съумяха да обезвреждат всички мощни страни в играта на Перуджа, въпреки преди този мач италианският тим да имаше единствено две загуби във всички шампионати от началото на сезона.  

С нападателния си начален удар ЗАКСА не разреши на противника си да покаже нормалното си равнище като под опциите си се показа звездата на гостите – Вилфредо Леон.

За домакините над всички беше Бартош Беднож, който приключи с 23 точки и беше определен за Играч на мача. Срещата беше ръководена от българския арбитър Ивайло Иванов.

Другият полски отбор – Ястжембски, взе отличен задатък против Халкбанк след победа с 3:1 гейма като посетител във втория полуфинал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР