Победителят от Игри на волята сезон 3 Андрей Гридин се

...
Победителят от Игри на волята сезон 3 Андрей Гридин се
Коментари Харесай

Андрей от Игри на волята се развежда

Победителят от " Игри на волята " сезон 3 Андрей Гридин се развежда със жена си рускинята Ксеня. За фамилния раздор разкрива самата тя в профила си в ТикТок. Решението пристигнало от от Ксеня и тя се преместила от фамилното им жилище. Двамата имат и една щерка, която по думите й ще живее с нея след развода. Ксеня споделя още, че доста мъчно приема раздялата и с цел да го преодолее посещава психолог.

" Когато обичаш един човек и се разделяш с него, тъй като разбираш, че повече не можеш, е доста мъчно ", споделя рускинята. Освен това се появил и здравословен проблем обвързван с храненето и апетита й, с който се мъчи да се оправи.

Относно това дали облагата на Андрей от 100 000 лв. са причина за раздялата им, тя отговори, че в никакъв случай не е имала досег до тях, нито ги е желала. Още след края на " Игри на волята " той показа, че средствата напълно ще бъдат непокътнати за щерка им - за нейното бъдеще. Ксеня обаче не крие, че към този момент има нови обожатели, даже имала покана да взе участие в " Ергена ", само че отказала под предлог, че е прекомерно рано от раздялата им. Тя самата е огромен почитател на Игри на волята, само че към този момент три пъти не съумява да стигне през цедката на многото претенденти за огромната облага, написа " Телеграф "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР