Победителят може да е само един. След популярната кампания на

...
Победителят може да е само един. След популярната кампания на
Коментари Харесай

След шахматната партия с Роналдо за Louis Vuitton Меси се завърна соло

Победителят може да е единствено един. След известната акция на Louis Vuitton с единият състезател се завърна соло за втора реклама на френската първокласна марка.

Рекламната акция от ноември 2022 година сподели двамата водещи футболисти в света от двете страни на спонтанна шахматна дъска - в действителност куфар на Louis Vuitton. Сцена, въодушевена от известна партия в шаха, приключила наедно. Впоследствие Световното състезание дефинира Меси за победител на футболното игрище, откакто съумя да изведе Аржентина до купа за първи път от 1986 година

Сега играчът на Пари Сен Жермен взе участие в нова акция на Louis Vuitton, наречена " Horizons Never End “. Клипът е сниман от английския фотограф Глен Лучфорд, прочул се през 90-те години на предишния век с фотографиите си на Кейт Мос за Prada.

Меси е на летище с куфара " Horizon " на първокласния бранд. Видеото наблюдава пътя му от терминала до самолетната писта.

Куфарът " Horizon " е пуснат за първи път през 2016 година и е планиран от австралийския промишлен дизайнер Марк Нюлсън. Артикулът е разказан като ултралек и е с естествена телешка кожа.

Рекламата с присъединяване на Меси и Роналдо реализира огромен триумф в цифровото пространство, като оказа помощ на Роналдо да стане първият човек, надминал 500 милиона почитатели в Instagram.



Това обаче надалеч не е първа акция на Louis Vuitton с присъединяване на именити футболисти. През 2010 година марката сподели " Core Values ", включваща Пеле, Марадона и Зинедин, които играят джаги.

Между 2008 и 2017 година Меси и Роналдо си оспорваха всяка премия Златна топка. Отличието се дава на най-хубавия футболист в света. Меси разполага с 6 статуетки, а Роналдо с 4.



Louis Vuitton имат и богата история в производството на кутии за титли за спортове като тенис, баскетбол, ръгби и Формула 1. Луксозният бранд си партнира с интернационалният управителен орган на футбола FIFA от 2010 година В допълнение към дизайна на калъфа за трофея на Световната купа, Louis Vuitton пусна и капсулна сбирка от кожени произведения с футболна тема.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР