Победителката в седмия сезон на „Фермата” - Живка, взе голямата

...
Победителката в седмия сезон на „Фермата” - Живка, взе голямата
Коментари Харесай

Завист и обида след Фермата: 100-те хиляди лева сблъскаха ...

Победителката в седмия сезон на „ Фермата” - Живка, взе огромната премия от 100 000 лв. и се изпокара с всичките си някогашни съквартиранти. Шофьорката на камион в Австрия не поддържа връзка с никого от риалити шоуто, даже и с хората, с които бе от един лагер. Нейната някогашна другарка Ваня призна, че Живка към този момент се прави, че не я познава.

„ Бяхме се събрали след финала в едно заведение в София. Бяхме с Жоро, с Ралица, Стефан, имаше доста хора от продукцията, от предходните сезони, забавлявахме се – танци, усмивки. Живка пристигна на нашата маса за малко, само че избра да не приказва с мен. Дори на самия край се пробвах да ѝ кажа „ Честита победа”, само че тя в действителност се прави, че не ме вижда и не ме познава. Това е неин избор, не знам за какво се е засегнала, само че в последна сметка не е неприятно човек да поглежда и във вътрешността в себе си. Живка се правеше, че сме ѝ другари и да - аз се усещах употребена. Определено използваше доста и разнообразни способи, с цел да реализира задачите си. Не й прави чест такова държание “ – призна русокоската, която работи като трансформационен водач.

Още след финала на „ Фермата “ си пролича, че съвсем никой не утвърждава успеха на Ролева, а Кирил и Мартина не скриха огорчението си, като даже намекнаха, че успеха на Живка е нагласена. Днес камионджийката е щастлива със захранената си банкова сметка и е подготвена да се върне още веднъж в Австрия, написа HotArena.net.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР