победи Царско село с 2:1 и гол в последните минути

...
победи Царско село с 2:1 и гол в последните минути
Коментари Харесай

Ботев се съвзе и закотви Царско село на дъното с гол в последните секунди

победи Царско село с 2:1 и гол в последните минути от дуела, като по този метод се качи на 4-ото място във краткотрайното класиране на Първа лига с 32 точки, колкото има и 3-ият Черно море, който обаче е с мач по-малко.
Царско село път остава финален с 11 пункта - 2 по-малко от предпоследния. Това бе финален формален дуел за двата тима през тази година, защото следва зимна пауза в родния шампионат.
Домакините несъмнено могат да съжаляват, че не си осигуриха триумфа по-рано, защото се регистрираха с много на брой и доста съществени пропуски, а и превъзхождаха съперника си и съгласно статистиката, където имаха към 4 пъти повече опити за гол, макар че преимуществото им при владеенето на топката не бе толкоз съществено.
Всичко за тях започва по прелестен метод, откакто още в 10-ата минута Антоан Бароан изведе " канарчетата " напред в резултата, откакто добави топката на опразнена врата след изстрел на Емануел Току преди този момент и интервенция на Янко Георгиев.
Царско село обаче съумя да изравни резултата 3 минути преди края на частта и да покаже много добра успеваемост, откакто някогашният капитан на Ботев Лъчезар Балтанов откри с глава центриране от ъглов удар и се разписа.
Изглеждаше като че ли това ще е задоволително за точка за " царете ", само че в 90-ата минута Рабей приключи контраофанзива на своя тим и му донесе цялостния комплект точки.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР