Победата на Люси Дяковска в немския Сървайвър“ развълнува с право

...
Победата на Люси Дяковска в немския Сървайвър“ развълнува с право
Коментари Харесай

Ники Кънчев с разтърсващо признание за Люси Дяковска: Сестра ми, гордея се с теб

Победата на Люси Дяковска в немския „ Сървайвър “ развълнува с право доста известни българи. 47-годишната певица сътвори същински героизъм с няколкоседмичния си престой в австралийската джунгла, а най-после премери сили с 23-годишния инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар.
Голямата си наслада след успеха на Люси не скри и тв водещият Ники Кънчев, който пък скоро ще направи огромното си завръщане като водещ на „ Стани богат “.
„ Не знам дали съм ви казвал, тъй като съм много ангажиран в последно време, само че имам… няколко сестри. Вярно от други родители, само че от време на време това е повече и от кръвна връзка.
Днес сестра ми Люси Дяковска за следващ път ме накара да се гордея с нея. Спечели немското телевизионно реалити „ Аз съм звезда – измъкни ме отсам “, нещо от рода на „ Сървайвър “. И единствено ви подсещам, че популацията на Германия е 84 милиона и тя е завоюва сърцата на множеството фенове.
Обичам те, Сис! Честита победа, Ludmila Diakovska! “, написа в прочувствен пост Кънчев в профила си в обществените мрежи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР