"Победата на ГЕРБ беше очаквана, много лоша кампания на БСП,

...
"Победата на ГЕРБ беше очаквана, много лоша кампания на БСП,
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: БСП сбъркаха генерално като унижиха Станишев

"Победата на ГЕРБ беше предстояща, доста неприятна акция на Българска социалистическа партия, добър резултат на Вътрешна македонска революционна организация, които въпреки всичко са във властта. Безспорно едно от огромните събития беше държанието на премиера, той направи умопомрачително нещо ".

Това съобщи в студиото на Izbori.bg Любен Дилов-син почетен ръководител на "Гергьовден ", който разяснява резултатите от евроизборите. "Борисов си караше колата, караше се даже, ядосваше се, само че съумя. Надявам се и ние, и Съюз на демократичните сили, и замеделците да сме съдействали за този резултат ", сподели още той.

"По-любопитното е какво се разбра от този спор сред ГЕРБ и "Демократична България ". Стана ясно, че вотът за "Демократична България " е избор против ГЕРБ, само че като се има поради какви са Радан Кънев и Стефан Тафров, можеше да приказват повече за бъдещето на Европа ", сподели почетният ръководител на "Гергьовден ".

"Ако Съюз на демократичните сили не се вземе в ръце и не се стегне за локалните избори, бадева е било всичко на тези избори, имат всички благоприятни условия да работят интензивно и да създадат положителни локални избори. За тях това е началото на нов път, тъй като им е последният. На доста места е редно да се повтори обединението "Герговден " - Съюз на демократичните сили ", уточни още Дилов-син.

Според него е редно една партия на Слави Трифонов да се яви на локалните избори.

"Тонът на Българска социалистическа партия не разреши да бъдат възприети като тези, които да съберат протестния избор. Дори нещата, които са се доближавали до сериозните визии на хората, не стават симпатични. И двата партии изгубиха от "Апартаментгейт ", едните излязоха като дребнави - Българска социалистическа партия, а ГЕРБ, тъй като им донесе доста тежки удари на всевъзможни равнища, само че печелившият беше самият министър председател, който обърна цялата акция. Той извади доста мощни причини за основаването на десен център. Българска социалистическа партия сбъркаха генерално, първо за унижението, на което сложиха Сергей Станишев, не слагам под подозрение неговото място на европейската сцена, другояче съм го крикикувал като политик. В Европа ни гледат като едно цяло, ще кажат "Шефът на ПЕС не го избраха. "

Дилов-син сподели още, че е удовлетворен, че не излъчваме искрено евроскептична партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР