Победата на Благой Георгиев в Сървайвър май е била уговорена

...
Победата на Благой Георгиев в Сървайвър май е била уговорена
Коментари Харесай

Победата на Благо в „Сървайвър“ – уговорена! Толкова наредено, че чак е гнусно, роптаят фенове

Победата на Благой Георгиев в " Сървайвър " май е била уговорена авансово. В това се кълнат част от най-запалените почитатели на шоуто за оцеляване. Според тях Джизъса си е уредил крайния триумф в надпреварата още преди да замине за Доминикана.

" Толкова подредено, че чак е гнусно ", споделя една от най-големите привърженички на продукцията Дафи Караиванова.

Според множеството фенове на шоуто Джизъса е влезнал с куп другари, които е било ясно, че ще гласоподават за него най-после. Такива са Татяна, с която се заприказва, че Благой е имал даже и връзка. Приятелството му с фолкпевицата датира отпреди 5-6 години. С брата на артиста Константин - Светослав, Благой се познава от близо 15 години. Към лагера на спортиста се причисли и ММА боецът Георги Валентинов, с който сякаш бяха врагове, само че доста бързо станаха първи другари.
 Журито гласоподава главно за Джизъса Журито гласоподава главно за Джизъса
Според част от клюките Джизъса се е договорил да си тръгне като краен победител. Именно по тази причина той бе изпратен на острова на отшелника, където не може да има драми, както в главното племе. Благой е квалифициран спортист и няма проблеми да живее самичък в продължение на 20 дни на уединен остров.

С успеха Джизъса забогатя с 450 хиляди лева 150 бона от огромната премия. Той прибира и 300 000 като хонорар за присъединяване си.

Че всички бутат Благой Георгиев, стана ясно седмици преди огромния край. В едно от тестванията за директна елиминация различен участник, Иван Булкин, очевидно остави Джизъса да го победи.

За това, че някогашният футболист е очаквал да завоюва, го издаде и изражението му, откакто водещият Ваня Джаферович разгласи огромния победител. Щом чу името си, Благой даже не се зарадва, за разлика от останалите, които безусловно пощуряха.
   Тримата финалисти - Благой,Ермина и Дани Тримата финалисти - Благой,Ермина и Дани


В същото време Георгиев самичък се издаде, че е схванал за краха на брака си в самото предаване. Както " България Днес " първи писа, Полина изпраща писмо до Джизъса, в което му оповестява, че го изоставя. Това обаче не бе излъчено на дребния екран по молба на някогашния футболист.

След триумфа си Благой се скъса да приказва какъв брой мъчно му е било, без да вижда децата си. А за булката му Полина нямаше даже и сричка.

" През цялата игра мислех за децата ми. Исках да бъда образец за тях ", сподели Георгиев.
 Победителите от Победителите от " Игри на волята " - Алекса, и от " Гласът на България " – Жаклин, честват с Благой
Любопитно е, че след финалния епизод от малкия екран не оповестиха кастинг за идващия. Това навежда на мисълта, че турските продуценти са се отказали да работят по същия план и следващата година. Сезонът е цялостен неуспех съгласно пийпълметричните данни и макар огромните звезди феновете не гледат " Сървайвър ". Затова е доста допустимо шоуто да се окаже последно.

Почти всички участници поляха успеха на Благой в заведението на водещия на тазгодишния " Сървайвър " Ваня Джаферович. Купонът е траял до ранни зори. Наздравици за огромния първенец се подвигат една след друга.


Джаферович гледала финала от първия ред


Жената на водещия на " Сървайвър " Ваня Джаферович - Жени, е участвала на фотосите на финала на шоуто. Надарената някогашна плувкиня показа фрагменти, които Би Ти Ви не излъчи.

От тях се вижда по какъв начин всички прегръщат Благой, щом брачният партньор й афишира името му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР