По всичко личи, че пухкавелката Пам Велидис крои планове да

...
По всичко личи, че пухкавелката Пам Велидис крои планове да
Коментари Харесай

Пам Велидис се натиска за „Момата“ по Би Ти Ви

По всичко проличава, че пухкавелката Пам Велидис крои проекти да се върне още веднъж на екрана в bTV, освен това като основна героиня, само че този път в новото шоу, което ще заеме мястото на „ Ергенът “ – става въпрос за „ дамският ” вид на този формат – „ Момата ”. В него една жена излиза на срещи с разнообразни мъже, с цел да избере един от тях и вероятно да му предложи брак. Вече втора година настойчиво се приказва, че в малкия екран се приготвя такова предаване, което да смени „ Ергенът ” най-малко за един сезон.

 

Пам Велидис сама стартира концепцията, че ще бъде идеална за „ Момата ”, когато продуцентите решат да вършат такова шоу у нас. За тази роля дълго се спрягаше палавата психоложка Александра Гърдева, която взе участие в първия сезон на „ Ергенът ”, защото бе и фаворитка на тогавашния основен воин – Виктор Стоянов. На крачка от финала обаче, тя реши да напусне надпреварата за сърцето му по свое лично предпочитание. Така на финала останаха плеймейтката Дениз Хайрула и рускинята Виктория Капитонова. Рускинята завоюва формата и се приказва, че денят, в който Виктор я е избрал за победителка, е бил и денят, в който двамата са се видели за финален път. Александра се върна в идващия сезон на шоуто със специфична роля и това беше разчетено като сигурен знак, че ще бъде първата Мома в страната ни.

 

Вместо обаче да вършат „ Момата ”, от bTV взеха решение още веднъж да заложат на познатата формула и поръчаха трети сезон на „ Ергенът ”. На Гърдева очевидно й омръзна да чака да я върнат на екран и одобри присъединяване в настоящия сезон на готварското шоу „ Хелс Кинчън ” по Нова тв. По този метод си затвори пътя назад към Би Ти Ви, само че пък има задоволително други някогашни участнички в „ Ергенът ”, които биха се върнали в малкия екран с удоволствие. Най-силен глас за такова завръщане надава Пам Велидис. Преди броени дни тя, без никой да я пита, написа на страниците си в обществените мрежи, че е взела участие в „ Ергенът ” и има цялостно право да влезе и в „ Момата ”.

 

Никоя от останалите участнички до момента не е изказала обществено такова предпочитание. На Пам обаче очевидно не й пречи да споделя пред всички това, което желае. Още от в този момент се знае и по какъв начин ще маскира своето вероятно присъединяване – като задача за смяна на стандарта за хубост и за покачване на самочувствието на едрите девойки. Това беше нейна задача и в „ Ергенът ”. Философката, за която неотдавна се разбра, че работи като продавачка, въпреки че се показва като есеистка и модел на облекла за едри дами, беше оповестила, че е влезнала в шоуто, с цел да потвърди, че дамите с нейните габарити могат да са тъкмо толкоз забавни и привлекателни за мъжете, колкото и манекенките. Тя си завоюва много почитатели в тази роля, а в „ Момата ” несъмнено ще стане и по-популярна.

 

Още преди старта на настоящото издание на „ Ергенът ” се заприказва, че третият сезон най-вероятно ще бъде последван от пауза, в която ще се работи по „ Момата ”. В Съединени американски щати такава разновидност на риалитито е снимана още след втория сезон. Тук тези неща се бавят, само че надали ще се разминат.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Пам Велидис Дениз Хайрула Виктория Капитонова Александра Гърдева „ Ергенът “ „ Момата “ „ Хелс Кинчън ” Нова тв
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР