По всичко личи, че Елена Сергова, която се размина на

...
По всичко личи, че Елена Сергова, която се размина на
Коментари Харесай

Елена от „Ергенът“ се готви за сватба

По всичко проличава, че Елена Сергова, която се размина на косъм с първото място в риалитито „ Ергенът “ предходната година, скоро ще чуе звън на сватбени камбани. Разбира се не с пианиста Евгени Генчев, за чието сърце се бореше в предаването.

 

От известно време насам Елена живее с човек, чийто външен тип е доста надалеч от този на къдрокосия музикант. За сметка на това пък бил доста добър танцьор и разбирал от развъждане на стайни растения.

 

Елена разкри за новата си връзка в края на август и сподели фотография на изгората си край морето. След като замълча от август насам, тези дни тя загатна, че двамата към този момент живеят под един покрив.

 

Не пропуща да означи, че е разкрила мъж, който след едно приключенско лято и неспособност да се погрижи за растенията в дома й, е трябвало да ги избавя наесен. Уточнява, че става въпрос за поизсъхнало авокадо, за което дружно със сестра му въобще не вярвали, че ще излезе живот. Той обаче се погрижил толкова добре за растението, че то се преродило.

 

 

Едва ли признанието на момата е обвързвано с възторга от новите листа на авокадото. Всеки, който знае да чете сред редовете ще си даде сметка какъв брой твърдоглав и грижлив мъж е разкрила тя. Освен това държи всички да знаят, че двамата разделят обща спалня, освен това не спорадично, а непрекъснато.

 

Към момента риалити героинята не разкрива повече детайлности за новия мъж в живота й, само че явно идната стъпка, която чака е бракът. Макар да не наподобява като човек държащ на автограф, в последно време сватбите станаха съвременни измежду известните персони и тя най-вероятно ще е удовлетворена, в случай че успее да натрие носа на съперницата си в риалитито Валерия, поставяйки брачна халка преди нея.

 

Всеизвестен е фактът, че манекенката към момента не живее с пианиста. Двамата поддържат връзка от разстояние, която съгласно доста хора не е действителна и формалната им разлъка е само въпрос на време.

Инфо: Уикенд

Тагове: Елена Сергова Виктория Евгени Генчев „ Ергенът “ сватба връзка раздяла двойка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР