По всичко изглежда, че Кайли Миноуг отваря нова страница от

...
По всичко изглежда, че Кайли Миноуг отваря нова страница от
Коментари Харесай

Тъгата, която вдъхнови Кайли Миноуг да създава нова музика

По всичко наподобява, че Кайли Миноуг отваря нова страница от живота си. Причината е че, 54-годишната изпълнителка претърпява неприятности в персонален проект. Но въпреки това пък точно това се трансформира в нейно ентусиазъм и тласък за основаване на нова музика.
 Кайли Миноуг, Пол Соломонс и обявата, с която певицата отхвърля, че е сгодена
Слуховете за Кайли Миноуг са мощно пресилени

Сгодена ли е или не в действителност

През миналия февруари Кайли се е разделила с дългогодишния си другар. Близо пет години звездата бе по отношение на Пол Соломонс, някогашен креативен шеф на английското GQ. Двамата изглеждаха същински привързани един към различен и даже през 2021 година се носеха клюки за годеж.

Но по аргументи, които Кайли обществено не разкрива, двойката е решила да приключи връзките си. Източници обаче споделят пред The Sun, че това евентуално се е случило поради компликацията да се поддържа връзка от разстояние. Преди малко повече от година, певицата изненадващо реши да се завърне за непрекъснато в родната си Австралия, след близо 30 години живот в Лондон. Приятелят ѝ Пол пък, отхвърли да напусне Обединеното кралство.

Първоначално желанието на Кайли бе да не се шуми изключително към раздялата. Сега обаче звездата е решила да излее разрушеното си сърце в нов сингъл и да опише посредством музиката за някои от предишните си взаимоотношения, написа Mail Online. За задачата тя към този момент е обединила старания с продуцента Скай Адамс, с който е работила нееднократно, в това число за шлагери като " Dancing " и " Stop me from Falling ".
 Кайли Миноуг и решението й да се реалокира назад в Австралия след 30 години във Англия
Драстичното решение на Кайли Миноуг

На каква смяна е подготвена певицата

Вероятно това ще бъде прочувствена поп музика, в присъщия за певицата жанр. Впоследствие сингълът ще бъде включен в идващия албум на Кайли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР