По времето на ГЕРБ е имало безхаберно отношение към закона.

...
По времето на ГЕРБ е имало безхаберно отношение към закона.
Коментари Харесай

Министър Шишков: До 4-5 дни ще въведем в експлоатация интерконектора с Гърция

По времето на ГЕРБ е имало безхаберно отношение към закона. АПИ е предложила този метод на работа на пътностроителни компании, които излизаха на митинг. Ако страната беше упълномощила главните и настоящи поправки настрана, нямаше да се стигне до там. Не, че пазя компаниите, само че по този начин им е предоставено. Това сподели служебният министър на районното развиване арх. Иван Шишков в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" В предходния длъжностен кабинет тези разкрития започнаха от служебното държавно управление. Никога няма да съжаляваме, че сме ги създали. В идващия постоянен кабинет, това което оставихме, някак си времето за тях беше спряло и нищо не продължиха ", добави арх. Шишков.

" Тогава министър Бойко Рашков стартира следствие, в този момент нямам визия какво се случва, то е в ръцете на прокуратурата и проверяващите. Тогава дадохме необятно пояснение ", разяснява още той.

" На тези, на които бяхме неуместни, когато бяхме в предходната власт, тези сега още са подготвени за митинги. Тези пари още не са си ги взели, взеха си 50% по времето на Караджов ", добави още министърът.

" Ако не бях разделил интерконектора на 2, тези елементи от строителните работи, които трябваше да се довършат, нямаше да може да се довършат до 1 октомври, тъй като физически е невероятно. Това, което е останало в първия стадий, в който предвиждаме да бъде въведен в употреба обектът, няма да попречи на сигурността за експлоатиране на обекта. Ако в този момент търсим кой се е забавил във времето, явно е, че има доста закъснение. Важно е да го довършим. В рамките на 4-5 дни мисля, че интерконекторът може да бъде въведен в употреба ", разяснява министър Шишков.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР