По време на януарския State of Play на Sony, Хидео

...
По време на януарския State of Play на Sony, Хидео
Коментари Харесай

Събитията в Death Stranding 2 не се развиват в Северна Америка

По време на януарския State of Play на Sony, Хидео Коджима сподели впечатляващо разширено видео към Death Stranding 2. Още часове по-късно Мрежата беше залята от всевъзможни теории за показаното и мнения. Геймплей фрагментите впечатлиха мнозина и несъмнено за Death Stranding 2: On the Beach ще се приказва много в идващите седмици. Вече разбрахме кои артисти от първата игра се завръщат или не, кои ще са новите лица.

През тази седмица научаваме още нещо значимо, обвързвано с играта. Действието на Death Stranding 2 няма да се развива в Северна Америка. Информацията за това беше споделена персонално от Коджима в YouTube канала му HideoTube. А къде тъкмо ще е? Коджима не влиза в детайлности, заявявайки само, че действието ще се развива на различен континент. „ Това е друг континент. Това към този момент не е американският континент. Само отива там, с цел да свърже чирал мрежата. Ако отидат Обединените градове на Америка и тъй като е различен континент, това би било счетено за нахлуване. Следователно, инфраструктурата би трябвало да се сътвори от частен сътрудник “, споделя Коджима.

Той разкрива и детайлности за „ Магелан “, корабът на Фраджайл, заменящ Дроубридж в DS2. Плавателният съд ще може да се гмурка и плава под катран.Друга детайлност, която издава Коджима е тази, че теренът в играта ще се трансформира в действително време. Горски пожари, трусове, наводнения и други ще се случват от време на време ненадейно пред вас. Идеята е да се направи играта по-предизвикателна за играча. И в случай че сте имали съответни проекти по какъв начин да методите авансово към дадена обстановка, ще би трябвало да мислите нов проект.Death Stranding 2: On the Beach излиза идната година за платформата на PlayStation 5.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР