По време на Xbox and Bethesda Games Showcase беше показано

...
По време на Xbox and Bethesda Games Showcase беше показано
Коментари Харесай

Хайнс: Redfall ще е страхотно забавление и в соло режим

По време на Xbox and Bethesda Games Showcase беше показано следващо видео към Redfall на Arkane Austin. Кооперативното премеждие за следващ път наподобява ужасно и е очевидно, че ще е следващ шлагер на Arkane. Но играта си е пълноценно развлечение и в случай че изберете да го играете сами. Това твърди старши вицепрезидентът на Bethesda Пит Хайнс в изявление за GamesRadar.

„Това е шутър с вероятност от първо лице, който може да играете соло или с до четирима другари. Така че може да си кажете: „Ами това значи, че това не е сингъл игра, би трябвало да е радикално различна“. И не ме разбирайте неправилно, само че да, тя е в доста връзки в действителност друга. Смятам обаче, че когато хората изиграят играта и даже видят повече от нея, те ще стартират да виждат всички тези неща за една игра на Arkane, които те обичат. Ако желаете да играете играта сами и да получите една страхотна история на Arkane, то сигурно ще получите това от Redfall“, изяснява Хайнс.

Анонсирана, като кооперативен вампирски шутър с открит свят, Redfall ви придвижва към един островен град, който е атакуван от страховити вампири – резултат от несполучлив лабораторен опит. На мястото идват обаче нашите четирима герои, като всеки от тях има разнообразни качества и умения, жанр на водене на пердах и боеприпас.

Redfall трябваше да излезе по-късно тази година, само че беше забавена за първата част на идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР